Stambeni dio - jednokrevetna soba s kupaonicom

U stambenom dijelu Doma nalaze se 16 jednokrevetnih soba veličine 15 m2-17m2. Svaka soba ima svoju prostranu i kvalitetno opremljenu kupaonicu. U sobi se nalazi krevet sa anatomskim madracem, noćni ormarić, ormar, fotelja, stol i stolica, te zidni panel sa vješalicama i policom za cipele. Svaka soba je opremljena hladnjakom od 30l, LCD tv prijemnikom, telefonom i priključkom za Internet. U sobama je proveden centralni sustav grijanja i hlađenja kao i sustav ventilacije sobe i kupaonice.

Stambeni dio - dvokrevetna soba s kupaonicom

U stambenom dijelu Doma nalaze se 22 dvokrevetne sobe veličine 22 m2-24 m2. Svaka soba ima svoju prostranu i kvalitetno opremljenu kupaonicu. U sobi se nalaze kreveti sa anatomskim madracima, noćni ormarići, ormari te stol i stolice. Svaka soba je opremljena hladnjakom od 30l, LCD tv prijemnikom, telefonom i priključkom za Internet. U sobama je proveden centralni sustav grijanja i hlađenja kao i sustav ventilacije sobe i kupaonice.

Stacionarni dio - jednokrevetna soba s kupaonicom

U stacionarnom dijelu Doma nalaze se 3 jednokrevetne sobe veličine 15 m2. Svaka soba ima svoju prostranu, pristupačnu kupaonicu, opremljenu svim potrebnim pomagalima i prilagođenu za pojačanu skrb o korisnicima. U sobi se nalazi električni medicinski krevet, noćni ormarić s daskom za hranjenje, ormar, fotelja, stol i stolica te zidni panel sa vješalicama i policom za cipele. Svaka soba je opremljena LCD tv prijemnikom, telefonom i priključkom za Internet. U sobama je proveden centralni sustav grijanja i hlađenja kao i sustav ventilacije sobe i kupaonice.

Stacionarni dio - dvokrevetna soba s kupaonicom

U stacionarnom dijelu Doma nalaze se 10 dvokrevetnih soba veličine 24m2-36 m2. Svaka soba ima svoju prostranu, pristupačnu kupaonicu, opremljenu svim potrebnim pomagalima i prilagođenu za pojačanu skrb o korisnicima. U sobi se nalaze električni medicinski kreveti, noćni ormarići s daskama za hranjenje, ormari, fotelja, stol i stolice te zidni panel sa vješalicama i policom za cipele. Svaka soba je opremljena LCD tv prijemnikom, telefonom i priključkom za Internet. U sobama je proveden centralni sustav grijanja i hlađenja kao i sustav ventilacije sobe i kupaonice.

Dnevni boravak

Unutar Doma osigurana je usluga dnevnog i poludnevnog boravka namjenjena korisnicima izvan Doma. Ova usluga podrazumijeva prehranu, zdravstvenu skrb i njegu, usluge tjelovježbe i fizioterapeuta, korištenje dnevnog tiska, Interneta i knjižnice te radno-okupacijske terapije. Ova usluga je dostupna za ukupno 15-ak korisnika. Smješten je u prizemlju, a sadrži sobu dnevnog boravka, blagovaonicu i zasebne sanitarije. Cilj ovakvog oblika usluge je postići poboljšanje kvalitete života korisnika treće životne dobi kroz međusobna druženja, aktivno i kreativno provođenja slobodnog vremena, a sve kako bi među korisnicima potaknuli osjećaj zajedništva, sigurnosti i zadovoljstva.

Dom za starije i nemoćne osobe "Konavle"

  • Gruda 152, 20215 Gruda
  • OIB: 95859693632
  • TEL: +385 20 441 900
  • e-mail: info@domkonavle.hr


DOKUMENTACIJA ZA PRIJEM


DODATNI KONTAKTI

  • Centrala: 020/441 900
  • Socijalni radnik: 020/441 954
  • Računovodstvo: 020/441 967, 020/441 968
  • Tehnička služba: 020/441 920