Gruda 152
20215 Gruda
020 441 967
Računovodstvo
020 441 954
Socijalna radnica
   
020 441 900
Centrala

Usluge

Dom za starije i nemoćne osobe Konavle

_NRL1160

Dom je namijenjen građanima starije životne dobi s ciljem podizanja kvalitete njihovog života, pružanjem zdravstvene, socijalne i psihološke pomoći

Prostori doma izgrađeni su i opremljeni prema visokim standardima, podijeljeni su po vrstama i procesima rada i organizirani su u suterenu, prizemlju, I. katu, II. katu i potkrovlju.

Usluge

Stalni smještaj u stambenom dijelu

U stambenom dijelu Doma smješteni su funkcionalno neovisni korisnici odnosno osobe koje su u potpunosti samostalne u zadovoljavanju svojih potreba za kretanjem, hranjenjem, oblačenjem i osobnom higijenom.

Stalni smještaj u stacionarnom dijelu

U stacionarnom dijelu Doma smješteni su funkcionalno potpuno i djelomično ovisni korisnici odnosno teže pokretne i nepokretne osobe kojima je potrebna pomoć druge osobe u zadovoljavanju svih potreba.

Privremeni smještaj

Privremenim smještajem smatra se boravak korisnika u Domu koji je kraći od mjesec dana, a za koji se primjenjuje utvrđena dnevna cijena smještaja..

Dnevni i poludnevni boravak

Dnevni i poludnevni boravak je oblik skrbi izvan vlastite obitelji, a namijenjen je starijim osobama koje u našem Domu borave privremeno, u periodu dok su njihove obitelji na poslu ili imaju druge obveze. Dnevni boravak je boravak unutar Doma do 10 sati dnevno, a poludnevni do 6 sati dnevno

Zdravstvena njega i skrb

Obuhvaća individualan pristup svakom korisniku. Naš zdravstveni tim čini viša medicinska sestra, medicinske sestre, njegovateljice i fizioterapeut. Medicinske sestre i njegovateljice su korisnicima na raspolaganju 24 sata.

Fizikalna terapija

Uz osnovnu zdravstvenu njegu i skrb korisnicima su na raspolaganju i tretmani fizioterapeuta.

Prehrana

Prehrani korisnika se pruža posebna pažnja. Ona je prilagođena osobama treće životne dobi, a vodi se računa i o korisnicima koji zbog zdravstvenog stanja zahtijevaju poseban oblik prehrane.

Dom za starije i nemoćne osobe Konavle

Gruda 152, 20215 Gruda

OIB: 95859693632

Tel: +385 20 441 900

Email: info.domkonavle@gmail.com

Kontaktirajte nas

Možete nas kontaktirati na telefonski broj ili poslati
poruka kroz obrazac

+385 20 441 900

  Ime i prezime

  Email adresa

  Predmet poruke

  Poruka

  Korištenjem kontakt obrasca na našim stranicama od Vas tražimo neke podatke. Podatke koje tražimo od Vas putem obrasca koristimo isključivo radi komunikacije sa Vama, kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu. Vaši osobni podaci brisat će se nakon ostvarenog kontakta, osim ukoliko dođe do realizacije usluge ili potrebe za daljnjom komunikacijom.

  Ukoliko niste suglasni s korištenjem vaših podataka na navedeni način, zahvaljujemo vam na želji za kontaktom te vas pozivamo da nam se obratite telefonskim putem ili dolaskom u našu Ustanovu.

  Dom za starije i nemoćne osobe Konavle neće nikada podijeliti osobne podatke prikupljene putem kontakt obrazaca.